Priser mm

 

 

Samtalsstöd

 dygnet runt.

 Ring mig när

 Du behöver det!

 

Om du Känner ett behov av att tala med mig om din livssituation?

Köp tid

Jag finns tillgängliga för dig när du behöver det som mest.

 

Sveriges bästa Professionella mediala vägvisare

 

Köp samtals tid

5 min 100 kr

10 min 200 kr

15 min 300 kr

20 min 350 kr

30 min 550 kr

En vecka 800 kr

14 dagar 1500 kr

1 månad 3000 kr

 

 

Om du känner att du vill tala ofta med mig då finns också möjlighet att köpa tid. 14 dag till 1 månad, du sparar mycket pengar på det  ...Om du är osäker

Skicka en fråga, Använd kontaktformuläret 

 

 

Din SCHAMAN Telefon 0939 2055100

19.90/min    

   

 Nu kan du maila dina frågor

Du sätter in betalningen på kontot och mailar dina frågor så kommer den infon plus närmsta halvåret. Jag svarar så fort inbetalningen kommit till mig. OBS! viktigt... Skrivtydligt  ditt namn,  mail eller postadress på talongen

Kostnad 600 kr

 pg 634032-7

 

 

 

 Om mig

Jag föddes som schaman, att födas in i ett kraftfällt som Schaman, vilket innebär försakelse, hög moral och medvetenhet.

 

Schamanens uråldriga läkekonst har genom årtusendena förfinats. De enskilda rikena av frekvenser har uppdelats och många människor idag lever med kunskap om väldigt utvecklade system för energiflödena och frekvenserna. En mycket levande gammal kunskap är t.ex. den som kommer ifrån Kina den mest kända i vårt land just nu.  ursprungligen en gammal kinesisk terapimetod, där man behandlar sjukdom eller ger smärtlindring genom att applicera nålar på specifika punkter på kroppen. Vissa bitar är också godkända av socialstyrelsen. Den arbetar mer strategiskt där man kan lära in olika tex punkter som påverkar övriga riken i ett längre sammanhang. Det kan ta lång tid för att återställa en obalans. Det bygger på en samverkan mellan olika frekvenser. Genom många årtusendens utstuderad och förfinad läkekonst.Det finns kännetecken som följer schamanen och utmärker denne. Men det är inte människors sak att granska tecknen och avgöra schamanens legitimitet. Tillvaron är mystisk, yttre attribut på att en människa är kallad till schamanismen kan inledningsvis saknas, när hon har fattat sitt beslut kan alla tecken plötsligt finnas där. Det är energiernas och människans inre väsen som avgör hennes framtid, offentliga värderingar och normer styr inte detta.

En schaman är en central person inom schamanismen och används ofta synonymt med medicinman. En schaman utför religiösa funktioner som ytligt kan liknas vid en prästs. Schamaner besitter övernaturliga krafter som att tala med andar. Schaman vandrar in i "andra världar" (ofta, med hjälp av ett leddjur som de kommer i kontakt med i den andra världen) och hämtar information och kunskap som är till hjälp för människor i vår värld.