Schamansk-healing

Låt mig tillföra dig schamansk healing på avstånd för ditt välbefinnande

Shamansk Energimedicin arbetar på alla  nivåer; kroppen, sinnet, själen och anden, Ett djupgående helande som kan verka på alla nivåer  detta löser upp gamla mönster, tankemönster olika beteende, tidigare liv som inte gynnar dig längre.

Shamanen kommer ursprungsbefolkningar, Eftersom jag kommer från Sibiren och är född schaman Jag är den äldsta healern, terapeuten, psykologen och doktorn genom tiderna. Shamanen har funnits lika länge som människan.  shaman är den som man vänder sig till för att få vägledning, personlig o andlig transformation, även vid sjukdomar.

 sättet att leva med och i naturen och att använda dessa läkande krafter, berör mig själv väldigt djupt med deras visdom, respekt och vördnad för allt runt omkring oss . Det känns för mig som en stor tacksamhet att få ta del   av den helande kraften. Ären del av allt detta som energierna har tillfört mi

 

 

 

Tänk på att det kan uppstå olika slags utrensningar efter en behandling, Efter healing är det Viktigt att du dricker vatten för att slaggprodukter som frigjorts kan lättare fortsätta att lämna din kropp. Efter behandlingen viker du tid för dig själv så att känslor kan fortsätta att arbeta för att lämna och verka genom din kropp.  Känn vad som hänt inom dig under några timmar. Din hjärna behöver vila direkt efter behandling du ska inte utsätta för stressiga situationer där du behöver använda hjärnan.

 

Vanliga efterreaktioner

Du kan känna trötthet och att du känner dig matt är vanliga symptom. Men du kan också känna dig pigg och glad, beroende på vad du släppt taget om under behandling. Illamående och huvudvärk kan förekomma.  Oftast är lägre energier som har lämnat din kropp och som visar sig fysisk. Kroppen känner av förlusten, det du släppt taget om, det kan visa sig genom att du känner dig låg i din energi, deprimerad. Men allt detta är snabbt övergående. Du  känner glädje och framförallt lugnet inom dig! Allt detta är naturliga reaktioner vid utrensning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag erbjuder Schamansk healing på avstånd. Ett djupgående helande som kan verka på flera nivåer - fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt.

Det är en form av energimedicin, vilket här innebär att jag under en behandling främst arbetar i kroppens energifält som omger (och genomsyrar) den fysiska kroppen, samtidigt som du befinner sig i djup avslappning. I huvudsak går metoderna ut på att energikroppen renas från "tung energi" som har skapat blockeringar, så att ett friare flöde av livsenergi sedan kan leda till ett helande av kroppen och själen. 

Varför ska man få healing?
Det finns många anledningar till att man vill ha healing. Exempelvis för att få mer energi och ork, kunna stressa av eller kanske för att ’landa’ efter en jobbig tid. Det lindrar/tar bort smäta i kroppen som t.ex. nacke, huvud, rygg eller liknande.
Healing är också en hjälp för att släppa blockeringar som byggts upp genom att t.ex. känslor inte fått komma ut när de behövt och som därför gjort att man får ont någonstans i kroppen.........

Avstånds healing kostar 525 Kronor per tillfälle